Matrace Plzeň

Bydlíte v Plzni?

Pro poklidné sny v Plzni Vám dodáme kvalitní matraci od Královského spaní. Neumíme zaručit vysokoškolský titul během několika týdnů, ale můžeme Vám pomoci k mnoha rokům kvalitního a ozdravného spánku. Statistiky uvádí, že až 60 % Čechů spí na špatných a ortopedicky nevhodných matracích. V důsledku nevhodného odpočinku zvyšujeme riziko civilizačních chorob jako jsou obezita, stres nebo problémy kardiovaskulárního systému, což se přímo odráží v našem každodenním naladění, kondici a energii.

Matrace do Plzně skladem dodáváme do 48 hodin. V naší nabídce najdete matrace nejrůznějších druhů, počínaje klasickými pružinovými matracemi, dále matrace polyuretanové, taštičkové, matrace z paměťové pěny, latexové nebo gumové matrace. Každá z nich má svoje vlastní přednosti – vyberte si tu, která Vám nejvíce vyhovuje. Priority Královského spaní jsou pohodlí, komfort a přátelská cena. Nejste-li si jisti, podívejte se do našeho nákupního rádce a zjistěte, co je pro Vás nejlepší.

Lidé se těžko orientují v tom, která matrace je pro jejich potřeby nejlepší. Atributy, kterými matrace disponují, jsou různé, a každá má pro ni vypovídající význam. Víte například, jaký má pro váš spánek význam tuhost matrace? Zajímá-li vás, zda je pro člověka vhodnější na spaní tvrdý nebo měkký povrch, přečtěte si tento článek. Podobný otazník visí také nad výškou matrace - někdo tvrdí, že pro spánkový komfort je nutná výška matrace alespoň 16 cm, protagonisté minimalismu ovšem tvrdí, že si člověk vystačí i s matrací do deseti centimetrů. Zajímá vás, kde je pravda?

Královské spaní ve svém sortimentu pro Plzeň nově nabízí matrace přírodní, které jsou vyrobeny z šetrných, ekologických materiálů. Výrobci také proklamují, že v přírodních matracích se vyskytuje minimum látek, které by eventuálně mohly být pro lidský organismus toxické. Navzdory tomu, že žádná studie reálně nepotvrdila, že by klasické pěnové matrace škodily zdraví, se mnoho lidí k ekologické variantě uchyluje. Zdá-li se vám sympatičtější představa, že je vaše matrace vyrobena z přírodních materiálů, v nabídce Královského spaní se rozhodně nezklamete.

Levné matrace vám odešleme i do následujících obcí : Matrace Žďár nad SázavouMatrace Ústí nad LabemMatrace LitoměřiceMatrace BerounMatrace Český TěšínMatrace NáchodMatrace Praha 5Matrace Chodov

Novinky

Matrace Primátor Biogreen 23

Vlastnosti matrace Primátor Hard 23: Vrchní desky: přírodní pěna BIOGREEN. Jádro matrace::…

od 6 990 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Povlečení Tahy štětcem modré - Bavlna

Bavlněné ložní povlečení – Tahy štětcem modré v 1 balení obsahuje polštář o rozměru 70 × 90 cm a…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Matrace Nika 22

Matrace Nika 22cm je odolná matrace z jednoho kusu pěny (monoblok) s anatomickými zónami. Unikátní…

Tento týden zakoupili 2 zákazníci

Slevový kód: "TROPICO10"

= SLEVA 10 %

od 6 590 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Matrace Aloe Comfort 21

Vlastnosti matrace Aloe Comfort 21: Vrchní desky: pěna AIRGEL; viscoelastická – líná pěna…

od 7 710 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Povlečení Kamil tmavě šedý - Bavlna

Bavlněné ložní povlečení – Keřík v 1 balení obsahuje polštář o rozměru 70 × 90 cm a povlak na…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Matrace Super Fox Visco Heaven 24

SUPER FOX VISCO V MAZLIVEJŠÍM PROVEDENÍ. NECHTE SE UKOLEBAT NA OBLAČKU PAMĚŤOVÉHO POHODLÍ. …

Slevový kód: "TROPICO10"

= SLEVA 10 %

od 7 695 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

visa mastercard
Náš web potřebuje ke svému správnému fungování soubory cookies, pokračováním v prohlížení souhlasíte s jejich používáním. Více informací o nastavení zde.