Matrace Znojmo

Znojemské kmeny jistě potěší, že kvalitní matrace od Královského spaní zasíláme také na jejich území. Ať už preferujete pěnové, latexové, gelové nebo taštičkové matrace, v našem sortimentu si jistě vyberete. Náš e-shop můžete třídit podle rozměrů, nosnosti, vlastností a materiálu matrací – výběr je maximálně pohodlný. Pro novopečené rodiny máme nabídku dětských matrací, ale také akce 1+1 matrace zdarma a výrazné sezónní slevy na veškerý sortiment.

Mimo matrace a rošty zasíláme do Znojemského kraje také ortopedické polštáře, přikrývky a další spánkové vybavení pro Vaše pohodlí. Nejste-li si jisti, co vše ke kvalitnímu spánku potřebujete, přečtěte si našeho rádce jak správně spát nebo některé užitečné tipy pro správnou spánkovou hygienu.

Poznat, co je kvalitní matrace, může být pro nezasvědceného člověka docela těžké. Proto jsme pro vás připravili rubriky, ve kterých se věnujeme výhodám i nevýhodám některých druhů matrací, rozebíráme nejnovější spánkové trendy a zveřejňujeme analýzy, ve kterých jsou jednotlivé atributy ověřeny.

Novinkou v oblasti zdravého spánku jsou kokosové matrace, které se vykazují minimálním obsahem syntetických látek a jsou šetrné k životnímu prostředí. Pediatři je doporučují především nejmenším dětem, neboť se vyznačují dobrými ortopedickými vlastnostmi a snadnou hygienou. Kokosové matrace mají většinou jádro z pružin, ale u matrací pro nejmenší děti se od této konstrukce opouští a ponechává se pouze měkká vystýlka.

Pro výběr ortopedických matrací se vyplatí orientovat mezi zdravotními matracemi . Certifikátů pro zdravotní a ortopedické matrace je celá řada a ne všechny mohou u matrací indikovat stejné vlastnosti. Proto je důležité mít přehled o tom, co přesně potřebujete, a jak se tomu v obchodnickém názvosloví říká.

Do Znojma nově dodáváme také matrace přírodní v ekologické kvalitě. Přírodní matrace jsou vyráběny šetrnějším způsobem, aby nedocházelo ke zbytečnému zatížení životního prostředí. Většina přírodních matrací je také označována jako toxin-free - což znamená, že by neměly obsahovat látky škodlivé našemu organismu.

Levné matrace vám odešleme i do následujících obcí : Matrace OstravaMatrace KroměřížMatrace OlomoucMatrace ZlínMatrace ChomutovMatrace Mariánské LázněMatrace HavířovMatrace Liberec

Novinky

Matrace Curem C4500

Limitovaná edice CUREM 1+1 k 75. výročí. Dopřejte si to nejlepší, matrace Curem s dvojitou vrstvou…

Slevový kód: "CUREM10"

= SLEVA 10 %

od 16 490 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Povlečení Tuval - Bavlna

Bavlněné ložní povlečení – Tuval 1 balení obsahuje polštář o rozměru 70 × 90 cm a povlak na…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Matrace Eurosleep Rovigo_rozložená

Oboustaraná 16cm matrace vašim zádům opravdu uleví. Základ matrace tvoří líná pěna, která má…

od 9 950 Kč

Vybrat variantu

SKLADEM 1-2 ks

Matrace Dáša Tropico 15

Super pružná a odolná ortopedická matrace bez lepidel. Vzdušný spoj, vynikající pěny se…

Dnes zakoupil 1 zákazník

Slevový kód: "TROPICO10"

= SLEVA 10 %

od 5 490 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Matrace Heureka Plus Visco 20

Vlastnosti matrace Heureka Plus Visco 20cm Matrace HEUREKA PLUS VISCO je variantou velice…

Tento týden zakoupili 3 zákazníci

Slevový kód: "TROPICO10"

= SLEVA 10 %

od 4 950 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Matrace Aloe Bio-Ex 25

Vlastnosti matrace Aloe Bio-Ex 25: Vrchní profil: pěna ALOEVERA. Jádro matrace: taštičková…

od 9 990 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

visa mastercard
Náš web potřebuje ke svému správnému fungování soubory cookies, pokračováním v prohlížení souhlasíte s jejich používáním. Více informací o nastavení zde.