Matrace Eurosleep Lano Fresh

+++ Partnerská matrace +++ Vakuově baleno pro snadnou manipulaci

CENA PRÁVĚ NYNÍ

od0 Kč

VÝPRODEJ %

OMEZENÝ POČET KUSŮ!

Cena je konečná a nevztahují se na ní již další slevy

nedostupné

Nelze objednat, výroba ukončena

Matrace Eurosleep Lano Fresh

Kvalitní matrace, která se vyznačuje vysokým komfortem a nadstandardním provedením. Základem matrace FRESH je speciální vysoce kvalitní lehká polyuretanová pěna FRESH FOAM s vynikající pružností a pevností, která zajišťuje dokonalé přizpůsobení matrace tvaru těla. Odlehčená jádrová FRESH FOAM pěna zajišťuje dokonalé odvětrávání matrace. Tato pěna perfektně tlumí vibrace, takže v případě větších matrací Vás nebude trápit převalování partnera. Okrajová polyuretanová pěna se vyznačuje vysokou odolností proti deformacím a poskytuje příjemné odpružení matrace. Svou prodyšnou strukturou skvěle odvádí vlhkost a matrace dýchá. Ideální cirkulace vzduchu výrazně eliminuje množení roztočů, vznik plísní a snadno odvětrává absorbovanou vlhkost. Matrace FRESH je tedy vhodná i pro alergiky.

Vlastnosti matrace:

  • Horní profil – elastická PUR pěna H3
  • Střední profil – pěna fresh H3
  • Matrace je oboustranná a obě strany jsou stejné
  • Doporučená nosnost do 100 kg. Celková výška matrace je cca 18 cm (jádro 17cm).
  • Matrace jsou smotány a zabaleny v komprimovaném balíku, se kterým se snadno manipuluje a jsou opatřeny ochrannou folií. (po rozbalení se bude postupně vracet do původního tvaru, za 48h by již měla mít deklarované rozměry. )

Použité materiály zaručují matraci dlouhou životnost. Vrstvy matrace jsou lepeny k sobě tavným lepidlem a matrace je tak absolutně bez zápachu lepidel.

Matrace je oboustranná, aby nedocházelo k nestejnoměrnému zatížení matrace, doporučujeme ji pravidelně otáčet. Střední tuhost matrace typu H3 patří do kategorie matrací vhodných k prevenci a předcházení bolesti zad.

Výborně se přizpůsobuje obrysům těla a potřebám unaveného pohybového aparátu včetně páteře. Během spánku poskytuje celkové uvolnění, svalový tonus povoluje, proto je doporučovaná i při potížích s ploténkami. Vysoká elasticita zabraňuje proleženinám v místech s větší zátěží těla, jako jsou boky, ramena a oblast hlavy.

Sendvičové matrace jsou vhodné na lamelové rošty s větším počtem lamel nebo rošty laťkové. Doporučujeme zvolit vysoce kvalitní dobře pružící rošty, díky nimž si matrace udrží své skvělé anatomické schopnosti. Na vysoce elastické paměťové pěny se nedoporučuje dlouhodobě odkládat těžké věci, které matraci lokálně zatíží na malém prostoru. Vystavujete ji tak nebezpečí deformace.

Potah je vyroben z hypoalergenního materiálu 100% polyester, který je velmi příjemný na dotek a je opatřen zipem obvodu. Samotný potah pereme maximálně na 30°C. Vzhled struktury textilií a způsob prošívání potahu se může lišit od zobrazení na fotografiích.

Matraci Eurosleep Lano Fresh můžete koupit v následujících rozměrech:
200×90 – 200×80

Potah – antialergický, se zipem, který pomáhá udržovat hygienu. Zabraňuje průniku nečistot do matrace, chrání před vniknutím bakterií, hub, plísní a roztočů.
Fresh – Odlehčená jádrová FRESH FOAM pěna zajišťuje dokonalé odvětrávání matrace. Tato pěna perfektně tlumí vibrace, takže v případě větších matrací Vás nebude trápit převalování partnera.
Polyuretanová pěna – vysoce kvalitní pěna, která má velkou odolnost proti deformacím a přehnutí. Poskytuje správnou oproru tělu, má prodyšnou strukturu, je elastická a pružná.
PREMIUM SERIES – řada matrací vyšších standardů. Mají hypoalergenní potah se zipem. Výrobky v této řadě splňují všechny normy kvality, jsou vyrobeny z certifikovaných výrobků, nedeformují se a poskytují vysoký komfort mnoho let.
Produktová sekce: Matrace ze studené pěny

Základní parametry

  • EuroSleep
  • 17cm
  • středně tvrdá
  • 100kg
  • 1
  • Ano
  • Sendvičová
  • Ne
  • Ne
  • Ne
  • Ano
  • Ano
  • 2 roky (Ič: 1 rok)

Naši zákazníci kupují také

Bavlněné ložní povlečení – Vlnky tmavě modré v 1 balení obsahuje…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Polyesterové ložní povlečení – Blue wolf v 1 balení obsahuje polštář…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Bavlněné ložní povlečení – Káro modré v 1 balení obsahuje polštář o…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Bavlněné ložní povlečení – Káro šedé v 1 balení obsahuje polštář o…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Bavlněné ložní povlečení – Galaxy růžové v 1 balení obsahuje polštář…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Bavlněné ložní povlečení – Pavlína v 1 balení obsahuje polštář o…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

visa mastercard