Matrace Eurosleep Ergo | 90x200 Premium Jersey

+++ Luxusní matrace +++ Partnerská matrace +++ Vakuově baleno pro snadnou manipulaci

1 5

Hodnoceno zákazníky (1×): 

Dnes zakoupil 1 zákazník

Zvolte rozměr
Zvolte potah

CENA PRÁVĚ NYNÍ

5 490 Kč

AKČNÍ CENA!

nedostupné

Matrace Eurosleep Ergo | 90x200 Premium Jersey

Tato luxusní 21cm matrace je vhodná naprosto pro všechny, je vhodná jak pro děti tak i pro dospělé, kteří mají nadváhu. Kdo ji nevyzkouší, tak nepozná opravdový luxusní spánek. Hlavní předností je především úžasná pěna Bio Nawapure a vyvážená kombinace jednotlivých vrstev.

Vlastnosti matrace:

  • Vrchní profil – paměťová pěny H2 + kokosová vrstva H4
  • Střední profil – pěna Bio Nawapure H3
  • Spodní profil – latexové pěny H1
  • Matrace je oboustranná a obě strany jsou jiné. Jedna strana je příjemně měkká, druhá je naopak tvrdší
  • Doporučená nosnost do 130 kg. Celková výška matrace je cca 22 cm (jádro 21cm).
  • Matrace jsou smotány a zabaleny v komprimovaném balíku, se kterým se snadno manipuluje a jsou opatřeny ochrannou folií. (po rozbalení se bude postupně vracet do původního tvaru, za 48h by již měla mít deklarované rozměry. )

* shop-popup:product/4290/l7zji­luws8–59be4d3440f63.jpg 920×? *

Použité materiály zaručují matraci dlouhou životnost. Vrstvy matrace jsou lepeny k sobě tavným lepidlem a matrace je tak absolutně bez zápachu lepidel.

Matrace je oboustranná, aby nedocházelo k nestejnoměrnému zatížení matrace, doporučujeme ji pravidelně otáčet. Střední tuhost matrace typu H3 patří do kategorie matrací vhodných k prevenci a předcházení bolesti zad.

Výborně se přizpůsobuje obrysům těla a potřebám unaveného pohybového aparátu včetně páteře. Během spánku poskytuje celkové uvolnění, svalový tonus povoluje, proto je doporučovaná i při potížích s ploténkami. Vysoká elasticita zabraňuje proleženinám v místech s větší zátěží těla, jako jsou boky, ramena a oblast hlavy.

Sendvičové matrace jsou vhodné na lamelové rošty s větším počtem lamel nebo rošty laťkové. Doporučujeme zvolit vysoce kvalitní dobře pružící rošty, díky nimž si matrace udrží své skvělé anatomické schopnosti. Na vysoce elastické paměťové pěny se nedoporučuje dlouhodobě odkládat těžké věci, které matraci lokálně zatíží na malém prostoru. Vystavujete ji tak nebezpečí deformace.

Platí pro potah Square: Potah je vyroben z hypoalergenního materiálu 35% bavlna + 65% polyester, který je velmi příjemný na dotek a je opatřen zipem obvodu. Samotný potah pereme maximálně na 40°C. Vzhled struktury textilií a způsob prošívání potahu se může lišit od zobrazení na fotografiích.

Platí pro potah Jersey: Potah je vyroben z hypoalergenního materiálu 100% polyester, který je velmi příjemný na dotek a je opatřen zipem obvodu. Samotný potah pereme maximálně na 30°C. Vzhled struktury textilií a způsob prošívání potahu se může lišit od zobrazení na fotografiích

Matraci Eurosleep Ergo můžete koupit v následujících rozměrech:
200×90 – 200×80 – 200×100 – 200×140 – 200×160 – 200×180

Viskoelastická pěna – speciální pěna, která se přizpůsobuje tvaru těla. Dává páteři přirozenou polohu a podporu. Ideální pro lidi s bolestmi páteře. Zabraňuje proleženinám. Nejvyšší kvalita pro ty nejnáročnější zákazníky.
Potah – antialergický, se zipem, který pomáhá udržovat hygienu. Zabraňuje průniku nečistot do matrace, chrání před vniknutím bakterií, hub, plísní a roztočů.
BIO Nawapure – Vysoký obsah rostlinného oleje z obnovitelných surovin je zdrojem energie pro tělo, ducha a duši. Navíc se energetická pěna vyznačuje svou flexibilitou a rozměrovou stabilitou. Struktura otevřených buněk poskytuje vynikající cirkulaci vzduchu a prodyšné prostředí pro spánek. Proto je jádro matrace vhodné také pro alergiky.
Latex – pěna s daleko větší hustotou než mají tradiční polyuretanové pěny. Dvakrát rychleji získá svůj původní tvar, což znamená, že reaguje mnohem rychleji na jakoukoli změnu polohy těla. Výhodou je i výborná ventilace – cirkulace vzduchu zabrání vývoji plísní.
Kokosová vrstva – 100% ekologická surovina získaná z kokosových skořápek. Má antialergické vlastnosti, vynikající ochranu proti roztočům a mikroorganismu, ale je pružná a ohebná. Matrace z kokosových vláken jsou velmi odolné, odolné jsou proti vlhkosti a deformacím.
PREMIUM SERIES – řada matrací vyšších standardů. Mají hypoalergenní potah se zipem. Výrobky v této řadě splňují všechny normy kvality, jsou vyrobeny z certifikovaných výrobků, nedeformují se a poskytují vysoký komfort mnoho let.
Produktová sekce: Matrace ze studené pěny

Základní parametry

  • EuroSleep
  • 22cm
  • středně měkká / tvrdá
  • 130kg
  • 1
  • Ano
  • Sendvičová
  • Ano
  • Ano
  • Ano
  • Ano
  • Ano
  • 2 roky (Ič: 1 rok)

Naši zákazníci kupují také

Bavlněné ložní povlečení – Svítící povlečení Paříž/Londýn v 1 balení…

od 650 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Bavlněné ložní povlečení – Chmýří v 1 balení obsahuje polštář o…
Novinka

od 605 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Bavlněné ložní povlečení – Ondra černý v 1 balení obsahuje polštář o…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Bavlněné ložní povlečení – Vlnky tmavě modré v 1 balení obsahuje…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Bavlněné ložní povlečení – Fialový sen v 1 balení obsahuje polštář o…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Bavlněné ložní povlečení – Růžový květ v 1 balení obsahuje polštář o…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

visa mastercard
Náš web potřebuje ke svému správnému fungování soubory cookies, pokračováním v prohlížení souhlasíte s jejich používáním. Více informací o nastavení zde.