Matrace Eurosleep Rovigo | 80x200 Square

+++ Partnerská matrace +++ Vakuově baleno pro snadnou manipulaci

CENA PRÁVĚ NYNÍ

3 485 Kč

AKČNÍ CENA!

nedostupné

Matrace Eurosleep Rovigo | 80x200 Square

Oboustaraná 16cm matrace vašim zádům opravdu uleví. Základ matrace tvoří líná pěna, která má vynikající ortopedické vlastnosti a dokonale se přizpůsobí tvaru Vašeho těla. Ortopedický efekt ještě umocňuje speciální vlněný tvar horní strany, který Vaše záda dostatečně „promasíruje“. Tento tvar také zajišťuje rozdělení tlaku a napomáhá správnému uložení páteře během spánku. Matrace je měkká a unese až 120 kg. Pozor na padělky!!! Matrace Eurosleep je registrovanou ochranou známkou, a pouze eshop královské-spaní.cz může tyto matrace nabízet a prodávat.

Vlastnosti matrace:

  • Vrchní profil – paměťové pěny H2
  • Střední profil – HR pěna 9 zón
  • Spodní profil – polyuretanová pěna
  • Matrace je oboustranná a obě strany jsou jiné. Jedna má masážní vlastnosti, zatímco druha je hladká.
  • Doporučená nosnost do 120 kg. Celková výška matrace je cca 17 cm (jádro 16cm).
  • Matrace jsou smotány a zabaleny v komprimovaném balíku, se kterým se snadno manipuluje a jsou opatřeny ochrannou folií. (po rozbalení se bude postupně vracet do původního tvaru, za 48h by již měla mít deklarované rozměry. )

Vysoceelastická pěna HR tvoří střed matrace a zajišťuje její dokonalou pružnost. Polyuretanová pěna poskytuje matraci pevnost a odolnost, zatímco porézní profilovaná pěna je zárukou dostatečného provzdušnění. Matrace je lepena tavným lepidlem a matrace je tak absolutně bez zápachu lepidel.

Matrace je oboustranná, masážní vlastnost má však jen z jedné strany, aby nedocházelo k nestejnoměrnému zatížení matrace, doporučujeme ji pravidelně otáčet. Střední tuhost matrace typu H3 patří do kategorie matrací vhodných k prevenci a předcházení bolesti zad.

Výborně se přizpůsobuje obrysům těla a potřebám unaveného pohybového aparátu včetně páteře. Během spánku poskytuje celkové uvolnění, svalový tonus povoluje, proto je doporučovaná i při potížích s ploténkami. Vysoká elasticita zabraňuje proleženinám v místech s větší zátěží těla, jako jsou boky, ramena a oblast hlavy.

Sendvičové matrace jsou vhodné na lamelové rošty s větším počtem lamel nebo rošty laťkové. Doporučujeme zvolit vysoce kvalitní dobře pružící rošty, díky nimž si matrace udrží své skvělé anatomické schopnosti. Na vysoce elastické paměťové pěny se nedoporučuje dlouhodobě odkládat těžké věci, které matraci lokálně zatíží na malém prostoru. Vystavujete ji tak nebezpečí deformace.

Potah je vyroben z hypoalergenního materiálu 35% bavlna + 65% polyester, který je velmi příjemný na dotek a je opatřen zipem obvodu. Samotný potah pereme maximálně na 40°C. Vzhled struktury textilií a způsob prošívání potahu se může lišit od zobrazení na fotografiích.

Matraci Eurosleep Rovigo můžete koupit v následujících rozměrech:
200×90 – 200×80 – 200×100 – 200×140 – 200×160 – 200×180

Viskoelastická pěna – speciální pěna, která se přizpůsobuje tvaru těla. Dává páteři přirozenou polohu a podporu. Ideální pro lidi s bolestmi páteře. Zabraňuje proleženinám. Nejvyšší kvalita pro ty nejnáročnější zákazníky.
Potah – antialergický, se zipem, který pomáhá udržovat hygienu. Zabraňuje průniku nečistot do polštáře, chrání před vniknutím bakterií, hub, plísní a roztočů.
Polyuretanová pěna – vysoce kvalitní pěna, která má velkou odolnost proti deformacím a přehnutí. Poskytuje správnou oproru tělu, má prodyšnou strukturu, je elastická a pružná.
HR pěna – pěna s daleko větší hustotou než mají tradiční polyuretanové pěny. Dvakrát rychleji získá svůj původní tvar, což znamená, že reaguje mnohem rychleji na jakoukoli změnu polohy těla. Výhodou je i výborná ventilace – cirkulace vzduchu zabrání vývoji plísní.
PREMIUM SERIES – řada matrací vyšších standardů. Mají hypoalergenní potah se zipem. Výrobky v této řadě splňují všechny normy kvality, jsou vyrobeny z certifikovaných výrobků, nedeformují se a poskytují vysoký komfort mnoho let.
Produktová sekce: Matrace ze studené pěny

Základní parametry

  • EuroSleep
  • 16cm
  • středně měkká
  • 120kg
  • 7
  • Ano
  • Sendvičová
  • Ano
  • Ano
  • 2 roky (Ič: 1 rok)

Naši zákazníci kupují také

Bavlněné ložní povlečení – Oksana černá v 1 balení obsahuje polštář…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Matracový chránič Medical

Tento týden zakoupil 1 zákazník

Matracový chránič Medical prodlouží Vaší matraci životnost a zároveň…

od 660 Kč

Vybrat variantu

SKLADEM > 5 ks

Bavlněné ložní povlečení – Daniela modrá v 1 balení obsahuje polštář…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Bavlněné ložní povlečení – Kapradí černé v 1 balení obsahuje polštář…
Novinka

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Bavlněné ložní povlečení – Oksana šedá v 1 balení obsahuje polštář o…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

Bavlněné ložní povlečení – Mandala hnědá 1 balení obsahuje polštář o…

od 550 Kč

Vybrat variantu

U DODAVATELE

visa mastercard
Náš web potřebuje ke svému správnému fungování soubory cookies, pokračováním v prohlížení souhlasíte s jejich používáním. Více informací o nastavení zde.